Op donderdag 4 april 2019 vindt de AfbouwVakdag plaats! Het evenement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Op deze unieke industriƫle locatie laten een groot aantal producenten, (toe) leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur en diensten laten zien.
Op woensdag 20 februari 2019 zijn we met zeven jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en twee begeleiders (waaronder Ali Yenice van Werkgeversservicepunt Breda) op werkbezoek geweest in een woning in Tilburg.
Een milieuvriendelijke kist, een groene rouwstoet of een biologisch afbreekbare urn: de uitvaartsector kan niet om de verduurzaming heen.
Vanaf eind 2018 wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker. Onze nieuwe collega stelt zichzelf graag voor aan u!
De dag waarop ondernemers uit de afbouwwereld elkaar ontmoeten
Wij van het TBA wensen u fijne feestdagen en een succesvol 2019!
In 2019 gelden er nieuwe tarieven voor onze technische diensten. Hieronder vindt u een overzicht.
Op allerlei plaatsen in Nederland kunnen werkgevers momenteel moeilijk aan personeel komen, maar het probleem is het allergrootst bij bouwarbeiders in Amsterdam en omgeving.
Met de app heeft u altijd alle richtlijnen bij de hand en bent u overal en altijd op de hoogte van het laatste afbouwnieuws.
Heeft u onze tv-uitzending over de afbouw gemist? Geen probleem! Op zondag 8 juli om 13:00 uur is ons item weer te zien op RTL7!